Технологии и инструменти

„Изкуството предизвиква технологията, а технологията вдъхновява изкуството.“
~ Джон Ласитър

Нашето изкуство е туристическият бизнес! Затова Ви предлагаме най-подходящите технологични решения за туристическия бизнес, които вдъхновиха изкуството ни!

Reputize представлява специално разработен софтуер за управление на онлайн репутацията на хотели.

Виртуалният тур, който Travel Mind предлага, е сертифициран от Google. Това значи, че той може да бъде вграден и показан във всички продукти на Google, които Вашият хотел ползва – Google Local, Google+, Google Maps, Google Search и др.

Доказано е, че всички вече гледаме все повече видеа и се доверяваме повече на такъв тип съдържание отколко на снимки.

Mapping Master Channel Manager е софтуер за управление на каналите за резервации в хотелиерството. Системата осигурява лесен, бърз и удобен начин за управление на цените и наличните стаи в няколко онлайн резервационни портала едновременно от едно място.

SurveyOnTablet е уникална услуга, създадена и разработена от квалифицирани експерти, която позволява на клиентите да осигурят обратна връзка, да изкажат мнението и нуждите си в реално време, в момента на преживяването.

Хубавата и функционална интернет страница на хотел, ресторант или туристическа агенция има силата да привлича повече клиенти и да осъществява повече продажби.