Виртуална и добавена реалност

Виртуалният тур е нов и интересен начин да покажете хотела или ресторанта си в различна светлина!

Виртуалният тур, който Travel Mind предлага, е сертифициран от Google. Това значи, че той може да бъде вграден и показан във всички продукти на Google, които Вашият хотел ползва – Google Local, Google+, Google Maps, Google Search и др. 

С 360° виртуален тур ще покажете хотела или ресторанта си в нова светлина и ще подарите на гостите си възможността да се разходят в стаите, лобито, конферентните зали и така по-лесно да вземат решение за резервация! 

Виртуалният тур, сертифициран от Google, може да се появи и във всички други онлайн канали на хотела – в уебсайта или във Facebook страницата Ви. 

Заснемането на виртуален тур се извършва от сертифициран от Google фотограф. След това заснетите кадри се обработват от софтуер на Google. Виртуалният тур вече може да бъде вграден във всички Ваши онлайн канали. 

С виртуалния тур Вие инвестирате еднократно във Вашия онлайн имидж. Кадрите се съхраняват безплатно в Google, без допълнителни или абонаментни такси. Всички кадри остават Ваша собственост и може да ги ползвате където и както пожелаете.

Какво се включва в проекта:

Създаване на Google + Local (Google My Business) и локализиране на магазините на Google Maps.

Заснемане на необходимия брой панорами за покриване на локациите.

Обработка и монтаж на панорамите чрез специален Google софтуер. Виртуалният тур се визуализира в Google Search, Google Maps и Google Local Рlus.

Заснемане на Point-of-Interest снимки на Вашия бизнес на места, върху които искате да акцентирате.

Публикуване на готовия виртуален тур в споменатите Google платформи. Срокът за това е от 3 до 14 дни след заснемане.

Еднократно инвестирате в проекта. Няма скрити такси или абонамент за присъствието Ви в Google.

Всички направени панорами и снимки са Ваша собственост и можете да ги използвате, където пожелаете. От нас получавате HTML код за интегриране на виртуалния тур във Вашия сайт и CD с материалите. Google Business View може да се публикува и във Facebook страницата Ви съвсем лесно.

Позволете на гостите си да се докоснат до Вашия хотел или заведение преди да са Ви посетили и улеснете решението им за резервация – с уникален 360° виртуален тур, сертифициран от Google! 

Поискайте своя виртуален тур като се свържете директно с нас на имейл info@travelmind.eu или на тел. 0879 998 500 още сега!

Изпрати запитване

Без значение какъв тип технологично решение и дигитално съдържание търсите, разкажете ни за Вашите цели и нашият екип от експерти с радост ще Ви предложи най-подходящото решение за Вашия туристически бизнес!