Онлайн продажби и дистрибуция

Ако управлявате хотелски бизнес и искате да продавате по-ефективно чрез повече канали можем да Ви съдействаме с технологични решения за управление на каналите за резервации, дистрибуция и ценообразуване. 


По този начин по лесен, бърз и удобен начин ще управление на цените и наличните стаи в няколко онлайн резервационни портала едновременно от едно място без да ви се налага да посещавате всички сайтове за резервации, за да правите промени. При постъпване на нова резервация, от който и да е от тези канали, системата автоматично синхронизира наличностите във всички останали портали.  

Така може да увеличите каналите си за резервации, а оттам и продажбите си в огромен брой свързани платформи и чрез собственият си хотелски уебсайт. 


Mожем да Ви съдействаме с избора и интеграцията:  
   • Channel manager 
   • Rate shopper 
   • Booking engine за Вашият хотелски сайт

За кого е подходящ?

✓ Хотели 

✓ Хостели 

✓ Къщи за гости 

✓ Курортни комплекси Софтуерът за управление на каналите за резервации Mapping Master е подходящ за ваканционни комплекси, хотели, хостели, къщи за гости и други обекти за настаняване, които използват повече от един онлайн канал за резервации (уебсайт, Booking, Expedia, Holidaycheck и други) и искат да увеличат своите продажби в други канали и да управляват още по-ефективно резервациите си. Може да се възползвате от 30-дневния пробен период с Mapping Master Channel Manager още днес. Ние ще Ви помогнем да се регистрирате в системата, да свържете профилите си и да започнете да управлявате продажбите си по-ефективно. Ще имате достъп до акаунта си от всеки компютър и мобилно устройство.

Защо да го избера?

Използвайки Mapping Master, Вие като хотелиер, заедно с Вашия екип, може да спестите време и да увеличите ефективността на продажбите си. Основните предимства на Mapping Master са: > Уеб базиран софтуер – няма нужда от дълги инсталации и технологични умения > Всичко на едно място – виждате всички канали за резервации и активностите в тях на едно място, без да е нужно да посещавате десетки сайтове, за да правите промени > Синхронизиране в реално време – всички резервации се отчитат в реално време и автоматично обновяват наличностите в останалите канали

Какви резултати да очаквам?

Управлявайки всички канали за продажби от едно място, Вие ще може да спестите време и да се съсредоточите върху други важни аспекти на Вашия хотелиерски бизнес. Освен това ще повишите ефективността на продажбите си, ще може по-лесно да прилагате нови ценови и продажбени стратегии и по този начин да увеличите своите резервации. Избирайки Mapping Master Channel Manager, Вие получавате: 

✓ 30-дневен безплатен тестови период без обвързване 

✓ доказан на международния пазар уеб базиран софтуер 

✓ лесен за управление и ценово достъпен софтуер 

✓ безплатно инсталиране на клиентски профил и безплатно начално обучение 

✓ доверен партньор в лицето на Travel Mind

Изпрати запитване

Без значение какъв тип технологично решение и дигитално съдържание търсите, разкажете ни за Вашите цели и нашият екип от експерти с радост ще Ви предложи най-подходящото решение за Вашия туристически бизнес!