Маркетинг

Ние от Travel Mind имаме богат опит в управлението на различни бизнеси в туристическия сектор за хотели, агенции, заведения, атракции и заведения. Нашият фокус е дигиталният маркетинг, но предлагаме можем да сме ви от полза и с външна реклама – билборди, печатни материали, списания, реклама на автобуси, метро реклама и др.

Обучения

Обучения ни са изцяло авторски с практическа насоченост, създадени с цел да отговорят на нуждите на туристическия бизнес. Форматите са в малки групи и съчетават формалното и неформалното обучение, което ще Ви позволи много по-лесно и трайни да усвоите всичко научено.

Бизнес консултации

Бизнес консултациите, ще Ви помогнат да разгърнете потенциала на Вашия бизнес. На някои моменти от развитието ни трябва правилна стратегия, решение или анализ. Екипът на Travel Mind може да Ви консултира на всеки етап от създаването и развитието на Вашия туристически бизнес.

Технологии

Нашето изкуство е туристическият бизнес! Затова Ви предлагаме най-подходящите технологични решения за туристическия бизнес, които вдъхновиха изкуството ни!