Survey on tablet

SurveyOnTablet е уникална услуга, създадена и разработена от квалифицирани експерти, която позволява на клиентите да осигурят обратна връзка, да изкажат мнението и нуждите си в реално време, в момента на преживяването. Софтуерът Ви е нужен, защото дава възможност да гарантирате качеството на своите услуги и да задоволите изискванията на всеки Ваш гост. 

SurveyOnTablet е първият и единствен инструмент за обратна връзка с клиентите, който осигурява всичко в едно: предварително инсталиран готов за употреба софтуерен и хардуерен пакет на достъпна цена. Това го прави изключително лесен за ползване, дори и без специални технически умения.

За кого е подходящ?

✓ Хотели, хостели, къщи за гости и други средства за настаняване 

✓ Заведения, ресторанти SurveyOnTablet е подходящ за всеки бизнес в сферата на туризма – от хотели и къщи за гости, през ресторанти и различни видове заведения, до летища и авиокомпании. Единственото готово за използване решение, с което веднага ще вземете в ръце репутацията на бизнеса си. 1) Survey on Tablet за хотели: 

Мнението на клиента е важно за работата на всеки хотелиер и за неговия бизнес. 90% от гостите не дават обратна връзка по време на престоя си, а ако са останали недоволни, просто не биха се върнали отново. Чрез SurveyOnTablet Вие осигурявате възможност на Вашите гости да изразят свободно мнението си и удовлетвореността от своя престой, от обслужването на рецепция, от стаите и от персонала като цяло. 

2) Survey on Tablet за заведения и ресторанти: 

SurveyOnTablet Ви дава възможност да разберете кои са слабите и силните страни на Вашето заведение в реално време – на храната, на обслужването, на интериора и други. Това Ви позволява да реагирате своевременно на проблемните ситуации и да превърнете недоволните клиенти в доволни.

Защо да го избера?

Недоволните гости често не изказват мнението си на място в хотела или ресторанта, но за сметка на това го правят доста подробно в интернет. Чрез SurveyOnTablet клиентите вече са изказали недоволството си и не изпитват такава потребност да го правят в Booking.com, ревю сайтове, социални мрежи и други онлайн платформи, когато се приберат вкъщи. По този начин софтуерът помага за намаляване на отрицателните отзиви на клиенти и подобряване на цялостната онлайн репутация. SurveyOnTablet предоставя готов модерен дизайн и интуитивен интерфейс на професионално изготвени анкети на различни езици. С тях ще можете да ангажирате интереса и вниманието на клиентите си като в същото време получавате реалистичен поглед върху Вашия бизнес. При получаване на оплакване от клиент, Вие получавате предупредителни известия по e-mail или със SMS. Това Ви дава възможност да реагирате навреме и да превърнете недоволните клиенти в доволни още преди да са напуснали обекта Ви. Още за предимствата на софтуера SurveyOnTablet може да прочетете в статията „Какво представлява софтуерът SurveyOnTablet“.

Как да работя с него?

Закупувайки SurveyOnTablet, Вие получавате всичко нужно, за да започнете да се възползвате от възможностите, които предлага: предварително инсталиран готов за употреба софтуерен и хардуерен пакет на достъпна цена. Клауд базираният софтуер Ви дава възможност да използвате SurveyOnTablet на толкова устройства, колкото са Ви необходими, за да можете да управлявате Вашата бизнес мрежа. 

Нашият екип ще Ви помогне с началната инсталация и настройки на анкетите, въвеждане на въпросите и възможните отговори. След това просто поставяте таблета на ключово място във Вашия хотел или заведение и подтиквате клиентите си да попълнят анкетата. Ние сме на разположение при всякакви възникнали въпроси по време на използването на SurveyOnTablet!

Какви резултати да очаквам?

SurveyOnTablet Ви дава възможност да контролирате и гарантирате качеството на Вашите услуги на място, да изградите трайни взаимоотношения със своите клиенти и да създаде полезна база данни за бъдещи контакти. Чрез осигуряване на обратна връзка от страна на гостите, Вие имате възможност да разберете кои са Вашите силни и слаби страни, къде има възможност да подобрите обслужването, как да подхождате към проблемните ситуации. Избирайки SurveyOnTablet Вие получавате: 

 

  • Доказан на международния пазар, лесен за управление и ценово достъпен софтуер.
  • Безплатен пробен период, без обвързване. 
  • Безплатно инсталиране на клиентски профил и безплатно начално обучение. 
  • Висококачествена безплатна поддръжка на български език. 
  • Огромна библиотека с анкети, включваща почти всеки възможен въпрос, който може да зададете на своите клиенти, преведен на повече от 25 езика. 
  • Предупредителни известия по e-mail или със SMS, когато клиентите Ви са недоволни. 
  • Неограничен брой анкети с неограничен брой въпроси, права за достъп до профила си на неограничен брой потребители и устройства (работа с таблет или смартфон). 
  • Статистика, отчети и резултати от анализа на отзивите от Вашите клиенти. 
  • Работен режим със защита срещу недобронамерени потребители. 
  • Надежден партньор в лицето на Travel Mind, без допълнителни разходи, неочаквани завишения на цените, нито обвързващи дългосрочни договори.

Изпрати запитване

Без значение какъв тип технологично решение и дигитално съдържание търсите, разкажете ни за Вашите цели и нашият екип от експерти с радост ще Ви предложи най-подходящото решение за Вашия туристически бизнес!